Turisztikai engedélyszám: I-0004944.1

Twizy Safari – Eco Buggy

Ár: 160 € 2 főre
280 € 3 fő részére
120 € 1 fős használat esetén
  • 2 személyes Renault Twizykkel, közúton, konvojban zajlik a ez a program több megállóval: banánfarm, barraquito kóstoló, Santiago del Teide, Chinyero vulkán lávamező, és egy organikus lekvár manufaktúra látogatása 
  • magyar idegenvezetés, nagyon sok információval
  • indulás egy banánültetvény közepéről 10:00 és 14:00 körül van visszaérkezés
  • B jogosítvány szükséges

Zéró emisszió – 100% szórakozás négy keréken

A Twizy Safari egy hibátlan kirándulós program a turisztikai zónán kívül, sok kultúrával és geológiával. Elképesztő élmény egy ilyen kis Twizy-t vezetni és bárki beülhet a kormány mögé egy sima „B” kategóriás jogosítvánnyal. Ez nem a hagyományos értelemben vett buggy név alatt keresendő, sokkal inkább jó megfogalmazás az „electric buggies”, vagy „eco buggy”, ami meghatározza, hogy itt környezetbarát, elektromos hajtásról van szó és egyúttal nagyobb teljesítményről is. Igazán gyorsan rá lehet érezni a vezetésére, nem kell tartani semmi nehézségtől. A hátsó ülésről is parádésan élvezhető az egész út az ablak nélküli kisautóban és nagyon menő, ahogy a 3-5 Twizy-ből álló konvoj hasít a szerpentineken és mindenki megbámulja a menetet.  

De nem csak a vezetés szórakoztató, hanem a megállók is. Már az indulópont is izgalmas, hiszen egy banánültetvény közepén parkolnak a kis járgányok és ezen keresztül visz a túra eleje. A banánfák testközeli megtekintése után a Teide felé vezető északi utakon kanyarogva, a helyi gasztronómiába kapunk betekintést, aztán átkeltünk El Chinyero lávamezőin, és ellátogatunk egy történelmi faluba, majd egy kis lekvár és szósz manufaktúrába. Csendes, de izgalmas hegyi utakon autózunk hang és füst nélkül, zéró emisszióval, közelről csodálva a hegyek háborítatlan kincseit.

A túravezető, Dani egy két lábon járó Tenerife enciklopédia, igazi expert. A teljes túrán, akár négy nyelven is folyamatos idegenvezetést kapunk tőle a rádió összeköttetés segítségével, az első, felvezető autóból.

Mi is többször mentünk velük és nagyon bírtuk, ezért őszintén ajánljuk . Gyerekekkel is nyugodtan tervezhetsz ide és idősebbek is könnyedén végigvezetik a közutakon az egész túrát, max. 50km/h sebességgel.

A Twizy olyannyira jó a program, hogy amikor kiszállsz, egyből indulnál egy újabb körre, esetleg fontolgatod, hogy neked is kell egy ilyen kisautó, vagy úgy érzed, hogy ezzel vágnál neki az egész szigetnek és így fedeznéd fel a strandokat, vagy a sok izgalmas éttermet. A túra körülbelül 4 órás program, délelőtt 10:00-es indulással és felér egy kisebb Tenerife „továbbképzéssel”.


Időpontfoglalás, árak és egyéb infókkal kapcsolatban keress minket: tenerife@sunwhere.hu

Nézd meg a videót és iratkozz fel a csatornánkra!

Tetszett a bejegyzés? Küldd tovább!
Ajánlatkérés

Kérd árajánlatunkat erre a programra!

Ajánlatkérő adatlap - Programok

Ezek is érdekelhetnek