Turisztikai engedélyszám: I-0004944.1

Az extrémtől a családos programokig

A palvigo.com egy szuper weboldal, amit szívből ajánlunk minden Tenerifén nyaraló figyelmébe, ugyanis itt sok olyan szabadtéri aktivitást lehet találni, ami igazán felejthetetlenül megfűszerezi a nyaralást. Egy önálló bakancslistaként is fel lehet fogni a kínálatot.

Virág és Palkó – az oldal üzemeltetői -, már több mint 12 éve, töretlen szenvedéllyel fedezik fel ezt a csodálatos szigetet és nem nyugszanak, amíg be nem járják a legapróbb szegleteit: a rejtett barlangoktól a csillogó vizű természetes medencékig. Felderítették a legizgalmasabb sportos programokat is, és ezt a rutint és tapasztalatot igyekeznek továbbadni az ideutazóknak és garantálni számukra, hogy a legjobb, legmegbízhatóbb módon tölthessék nyaralásuk kalandosabb részét.

Sunwhere Tenerife - Blog - Palvigo - Az extrémtől a családos programokig

Elsődleges szempont a palvigo-s aktivitások során, hogy a lehető legkevesebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után és a kisebb csoportok kirándultatásában is jobban hisznek. Így az idegenvezető figyelme jobban fókuszálódik a vendégre és így könnyebben lehet őt bombázni a kérdéseinkkel. A másik fontos dolog, hogy csak helyi kisvállalkozásokkal dolgoznak együtt, akik a saját területükön a legnagyobb szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek.

Az oldalon találtok olyan izgalmas lehetőségeket, mint például az éjszakai Teide csúcs mászás fejlámpával, ahonnan a felkelő nap első sugarai a vulkán árnyékát vetítik az óceánra, vagy mint a siklóernyőzés a több száz méteres sziklafalak között, fölött, mely során hosszan élvezheted a repülés felejthetetlen élményét, de az általunk is nagyon ajánlott Twizy Safari is megtalálható a kínálatukban.

Sunwhere Tenerife - Blog - Palvigo - Az extrémtől a családos programokig
DCIM194GOPRO

Az aktív pihenés megszállottjai országúti kerékpáros túrán vehetnek részt és teljesíthetik a méltán híres TF-28-as útvonalat, vagy profi túravezetővel bejárhatják Tenerife legszebb ösvényeit, ereszkedhetnek sziklafalakon vagy a több ezer éves vízmosásokban (barranco), kanyonokban , melyek akár 50-100 méteresek.

Sunwhere Tenerife - Blog - Palvigo - Az extrémtől a családos programokig
Sunwhere Tenerife - Blog - Palvigo - Az extrémtől a családos programokig

Azért nem minden program ennyire extrém adrenalin bomba, de egészen biztos, hogy az élmény extra. 
Európa legszínvonalasabb szabadtéri sportközpontjában a CrossFit kedvelői világszínvonalú, profi körülmények között edzhetnek, de ha először próbálnád ki, készülj, mert olyannyira a hatalmába keríthet, hogy utána azon kapod magad, hogy már a lakhelyedhez legközelebb található boxot „guglizod”.

A gyerekkel utazók egyik legizgalmasabb választása az óceán élővilágának felfedezése. A bálnákat és delfineket természetes élőhelyükön figyelhetjük meg egy vitorlázás alkalmával, de teknősökkel is búvárkodhatunk, vagy szörfözést is lehet tanulni egy olyan helyi oktatóval, aki szó szerint előbb állt szörfdeszkán, mint sétált. Ez az egyik legmenőbb apa-fia program lehet.

A Palvigo kirándulások közül már mi is többet kipróbáltunk és bátran ajánljuk őket, hiszen egyetlen alkalommal sem csalódtunk és nagyszerű élményekkel lettünk gazdagabbak. A programok között több is elérhető magyar nyelvű vezetővel és a Sunwhere kódra hivatkozva pedig még kedvezményt is kaphatsz a weboldalukon a foglaláskor.

Tetszett a bejegyzés? Küldd tovább!

Ezek is érdekelhetnek