Turisztikai engedélyszám: I-0004944.1

Jerusalema Dance Challenge és Tenerife

A Jerusalema című dal még 2019. októberében debütált, 2020. nyarára pedig az egész világot bejárta, majd social médiának köszönhetően a dance challenge részeként a koreográfia is aratott. A dalszöveg spirituális, vagy vallásos értelemben is felfogható, de az üzenet lényege, hogy bár mindannyian nehéz időket élünk, képesek legyünk szeretni azt amink van, és bármennyire vagyunk különbözőek, épp annyira vagyunk egyformák is.


Ennek a kihívásnak a segítségével mi is szerettük volna megmutatni, hogy ez a sziget mindenkit vár! Annyira belendültünk, hogy azóta elindítottunk egy online kirándulás sorozatot is.
Szerettük volna, hogy Tenerife egy kicsit a figyelem középpontjába kerüljön, mert ez a sziget nemcsak az otthonunk, hanem egy minden tekintetben gyönyörű és rengeteg kalandot rejtő úticél. Mi pedig táncolunk és közben bízunk abban, hogy a turizmus hamarosan régi önmagára talál. 

Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a “Tenerife Dance School” első évfolyamának végzőseit:

A challenge-ről annyit érdemes tudni, hogy Angolában egy hatfős baráti csoport találta ki a táncot egy ebédszünet alatt, amit később egy videóban rekonstruáltak és #Jerusalemachallenge vagy #Jerusalemadancechallenge névre kereszteltek.  Innen indult az egész kihívás:

S bár az Instagram Magyarországon nem teszi elérhetővé az Instagram Music és az Instagram Reels funkciókat, de Youtube-on gond nélkül lehet a kihíváshoz kapcsolódó videókat találni, ahogy az egész világ táncol:

Profin:

Sokan:

Kevesen:

Állatokkal:

Katonák:

https://www.youtube.com/watch?v=xBECdh7Z3_Y

Rendőrök:

https://www.youtube.com/watch?v=BNE6f8NB7rM

Légitársaság dolgozói

Kiegészített koreográfiával


Az biztos, hogy a tánc egyszerű és sokkal jobb szórakozás volt az egészet leforgatni, mint az elején gondoltuk. Ha a – Jerusalema Dance Challenge – kihívás, feltehetően már nem is lesz aktuális és népszerű Magyaroszágon, azért bízunk benne, hogy az üzenet és az egésznek a vidámsága széles körben befogadókra lel.

Tetszett a bejegyzés? Küldd tovább!

Ezek is érdekelhetnek