Turisztikai engedélyszám: I-0004944.1

Ingatlanvásárlás, befektetés

Apartman, villa, tanya vagy esetleg apartmanhotel vásárlását tervezed Tenerifén?

 

Befektetnél egy ingatlanba, vagy más üzleti lehetőséget keresel a szigeteken?

 
Keress minket bizalommal!

 


A Sunwhere fő profilja az utazásszervezés, de több vendégünk is úgy érezte, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatát a szigettel és Tenerifei ingatlant vesz. Az adásvételt a mi segítségünkkel és javaslatainkkal bonyolították ami aztán egy gyümölcsöző befektetéssé alakult.
Ezek a tulajdonok egyrészt biztos nyaralóbázis a család és a barátok számára, de az év többi részén biztos bevételi forrás, hiszen itt egész évben strandidő és szezon van.


Megbízható, rutinos ingatlanirodákkal dolgozunk, ahol akár magyarul is tudnak tájékoztatást adni az ügymenet során. A sokéves tapasztalat és a helyi adottságok, lehetőségek, szabályozások ismerete elengedhetetlen egy külföldi ingatlan ügyletnél, mivel sok apró buktató jöhet közbe.

Az általános helyi ingatlanapiac felderítésére leginkább az idealista.com oldalt érdemes lapozgatni.


Amiben számíthatsz ránk:

   

   • Olyan lakások, házak vannak a látóterünkben, amik még a meghirdetés előtti fázisban vannak.

   • Kapcsolatrendszerünk révén „banknál bebukott” ingatlanokról is vannak információink, melyek a piaci ár alatt megszerezhetőek.

   • A helyismeretünk segítségével pontos tájékoztatást kapsz, hogy hol, mit érdemes megvenni és mire érdemes figyelni.

   • Amikor sor kerül a kiutazásodra, a személyes ügyintézés és aláírás alkalmával, akkor végig segítjük a folyamatot és számíthatsz ránk minden egyéb kérdésben. (szállás, bérautó, repjegy, stb)

   • Nagyobb kaliberű projektek, befektetések esetén a legoptimálisabb lehetőségeket kutatjuk fel az üzlet lebonyolításához.

   • Célunk, hogy az első vásárlásodat több másik kövesse és őszintén tudd ajánlani ismerőseidnek is az általunk kínált befektetési lehetőségeket.

   

  Érdeklődés: ingatlan@sunwhere.hu

  Az emailedben add meg az elérhetőségeidet, teljes nevedet és vázold az elképzeléseidet és a befektetési szándékod részleteit.

   

  Tetszett a bejegyzés? Küldd tovább!

  Ezek is érdekelhetnek